Marica ar putea juca împotriva echipei Pandurii în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Oficialii clubului AC Fiorentina sunt interesaţi de achiziţionarea atacantului Ciprian Marica, după ce germanul Mario Gomez s-a accidentat şi va absenta între şase şi şapte săptămâni.

În afară de Marica, care şi-a reziliat în această vară înţelegerea cu Schalke 04, pe lista formaţiei italiene se mai află atacantul Tommaso Rocchi, jucător liber de contract după ce a evoluat în sezonul trecut la Internazionale Milano.

Clubul Fiorentina a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că atacantul Mario Gomez va fi indisponibil şase sau şapte săptămâni, iar mijlocaşul Juan Cuadrado va lipsi trei săptămâni, ca urmare a unor accidentări suferite la meciul cu Cagliari, din campionatul Italiei.

Mario Gomez s-a accidentat la genunchiul drept în minutul 49 al meciului cu echipa Cagliari, disputat duminică, scor 1-1, din etapa a treia a campionatului Italiei, fiind scos de pe teren pe targă. Înainte de accidentarea lui Gomez, Fiorentina l-a pierdut în prima repriză pe columbianul Juan Cuadrado, care şi-a luxat umărul stâng la un duel cu Radja Nainggolan.

Formaţia Fiorentina este adversara echipei Pandurii Târgu Jiu în grupa E a Ligii Europa. Pandurii Târgu Jiu va întâlni formaţia Fiorentina la 24 octombrie, în deplasare, şi la 7 noiembrie, pe teren propriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net