Ionuţ Negoiţă: «Nu-l vom schimba pe Stoican nici cu Mourinho»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)
Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a declarat că nu-l va schimba pe Flavius Stoican din funcţia de antrenor nici dacă Jose Mourinho ar rămâne liber de contract.

"Flavius Stoican e un antrenor care a preluat echipa într-un moment greu, a făcut lucruri şi va face în continuare lucruri bune. Nici nu intră în discuţie o schimbare de antrenor. Şi Mourinho dacă ar rămâne liber şi vrea să vină la Dinamo nu facem schimbarea", a declarat Negoiţă la aeroportul Aurel Vlaicu, înaintea plecării în Antalya acolo unde se află echipa în cantonament. În ultimul timp au apărut informaţii conform cărora Răzvan Lucescu e ofertat să preia banca tehnică a roş-albilor.

"Vrem new Dinamo, va fi o echipă tânără. În ideea asta au plecat şi cei doi, Luchin şi Curtean. Mutu şi-a dorit, dar Dinamo nu era pregătită pentru venirea lui. M-aş bucura pentru Mutu să joace cât mai bine acolo şi Petrolul, sau de ce nu, poate Astra, să câştige campionatul", a mai spus acesta.

"Cu Steaua va fi mai spectaculos, vom juca pe Arena Naţională. Rezultatul va fi deschis oricărui scor. Ceea ce am auzit că o să ne luăm adio de la finală face parte din categoria «îi batem pe toţi în Liga Campionilor, ne calificăm de pe locul întâi». Cred că va fi acelaşi deznodământ şi de data aceasta", a anunţat Negoiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net