Stelistul Robert Vîlceanu a intrat direct în top

Ultima actualizare:

    1,60 metri măsoară Robert Vîlceanu,  fiind cel mai scund  jucător din lotul Stelei
1,60 metri măsoară Robert Vîlceanu, fiind cel mai scund jucător din lotul Stelei

Steaua a învins Gaz Metan Mediaş cu 3-0, dar mult mai strălucitor a fost ce a reuşit puştiul Robert Vîlceanu în minutele de prelungire ale meciului. A transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, execuţie cu care Robert a intrat direct în istorie şi nu oricum, ci chiar în topul marcatorilor la debutul lor în Liga I.

Vîlceanu ocupă prima poziţie în topul celor mai tineri marcatori din istoria Stelei, devansându-l pe Alexandru Piţurcă, fiul selecţionerului marcând pentru campioană pe când avea 17 ani şi 7 luni. Sâmbătă, când a dat gol pentru Steaua, Vîlceanu avea 16 ani, 11 luni şi 17 zile. El e unul dintre cei patru fotbalişti promovaţi de Reghecampf de la juniori, după evoluţiile bune avute de aceştia în Youth Champions League.

„Acest copil e ca o bombă atomică. Sper să reziste la echipa mare", spunea Reghecampf despre el înaintea începerii sezonului. Jucătorul este unul dintre puţinii jucători formaţi şi crescuţi de Steaua, care au ajuns la echipa mare.

S-a prezentat în Ghencea când avea 5 ani şi jumătate şi de atunci a urcat constant cu echipele de juniori la care a jucat. În 2010, pe când era căpitanul grupei de 13 ani, Robert îl idolatriza pe Bogdan Stancu, pe atunci vârful Stelei.

„Într-o zi sper să ajung ca el, să joc bine, să dau goluri, să câştig bani şi să-mi ajut părinţii", mărturisea copilul.

Părinţii lui lucrau la o firmă de deratizare şi n-au dus-o niciodată strălucit cu banii, dar şi-au încurajat băiatul să se ţină de fotbal.

Tatăl nu ratează niciun meci, iar sâmbătă seara a primit în dar, după terminarea partidei, tricoul pe care Robert l-a purtat la meci. În iarnă, jucătorul fusese chemat să dea probe la o echipă din Spania, dar părintele său s-a opus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro