Mutu declanşează isteria la Ploieşti

Ultima actualizare:
Mutu revine,  după 13 ani, în  campionatul României (Foto: Afp)
Mutu revine, după 13 ani, în campionatul României (Foto: Afp)

Revenirea “Briliantului” în Liga I este marea lovitură de imagine a ploieştenilor, dar şi una costisitoare, el urmând să câştige un salariu de 30.000 de euro lunar, timp de un an şi jumătate. Şefii au lăsat intrarea liberă pentru ca suporterii să-l poată vedea pentru prima dată pe Mutu în echipamentul galben-albastru.

Susţinătorii trupei lui Contra s-au mobilizat inclusiv pe reţelele de socializare şi-au promis un adevărat spectacol la întâlnirea cu "vârful" ce a trecut pe la Chelsea şi a fost un idol în Serie A.

Iar, oficialii clubului au detaliat: la ora 17.00 e conferinţa de prezentare a lui Mutu, iar peste un ceas fotbalistul de 35 de ani va fi pe gazonul de pe "Ilie Oană", unde va avea loc întâlnirea cu fanii, comasaţi la tribuna 0 şi 1. Oricum, şi-n acest interval, "lupii" vor fi la curent cu ceea ce face fotbalistul fiindcă pe tabelele arenei vor fi difuzate imagini din vestiarul echipei. Mutu a sosit în ţară şi va locui la Bucureşti, într-o zonă selectă din nordul oraşului, urmând să facă naveta până la Ploieşti.

În Capitală el va fi însoţit şi de soţia lui, Consuelo, dar şi de fetele sale, Adriana (7 ani) şi Maya (5 ani). Totuşi, "Briliantul" nu va petrece foarte mult timp în România pentru că poimâine va pleca alături de colegii săi în Antalya, în primul stagiu de pregătire.

Aici, va fi cantonat până la data de 30 ianuarie, apoi se va reuni cu familia sa pentru trei zile după care va reveni pe tărâm turcesc. Totuşi, nu toţi petroliştii sunt încântaţi de sosirea lui Mutu, Valeriu Răchită, fostul manager al clubului, fiind unul dintre contestatari. 

"Dacă ajung la prezentarea lui Mutu? Nu vin, nu sunt în ţară, dar şi dacă eram... nu mă interesează. Sunt în Bulgaria, în concediu, vreau să mă detaşez puţin de tot ceea ce se întâmplă la noi. Vom vedea dacă aducerea lui e sau nu o lovitură de imagine pentru Petrolul", ne-a declarat ieri tehnicianul.


    Mutu revine,  după 13 ani, în  campionatul României (Foto: Afp)
Mutu revine, după 13 ani, în campionatul României (Foto: Afp)

Suporterii ploieşteni care vor să asiste la prezentarea oficială a lui Adi Mutu vor avea acces gratuit doar la tribunele 0 şi 1, pe la porţile tribunei 1 Est, respectiv Vest. În plus, fanii vor putea urmări pe tabelele arenei "Ilie Oană" imagini inedite cu Adi Mutu, dar şi din vestiar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net