Ce-au fost şi ce-au ajuns

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Nume ca Mutu, Tamaş, Torje şi chiar Adrian Cristea au intrat într-o perioadă neagră a carierei, iar lista poate continua cu Wesley, Alexe sau Sepsi. Toţi au avut un 2013 fără realizări şi unii dintre ei au cunoscut decăderea şi-n viaţa extrasportivă. „Anul cel mai greu din carieră a fost 2013. Unul cu ghion din toate punctele de vedere. Am jucat foarte puţin, am ratat calificarea la Campionatul Mondial, nu am avut performanţe nici la echipa de club şi aş vrea să uit totul cât mai repede. În viaţă mai sunt şi momente grele", a concluzionat Gabi Torje înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Şi, într-adevăr bilanţul său e extrem de slab.

Adrian Mutu (35 de ani) - atacant. După ce a ajuns la Chelsea şi a fost un adevărat idol pentru italieni, acolo unde a activat pentru echipe ca Juventus sau Fiorentina, a ajuns în ultimul timp o simplă rezervă la Ajaccio. Francezii au renunţat la el, ultimul bilanţ fiind nouă jocuri, zero goluri, şi a fost cedat la Petrolul. E pe final de carieră şi întoarcerea în Liga I a surprins în condiţiile în care el spera la un ultim contract bănos în străinătate. La „naţională" nu mai e convocat din cauza conflictelor mai vechi cu selecţionerul Piţurcă.

Gabi Torje (24 de ani) - mijlocaş. Aparţine de Udinese, dar italienii nu l-au dorit în lot. A fost cedat la Granada şi acum e la Espanyol. Aici nu a evoluat decât şapte meciuri (campionat şi Cupă) şi nu a marcat niciun gol. La echipa naţională a fost un pion important în campania pentru CM din Brazilia, dar „tricolorii" au ratat calificarea.

simeon stalpnicul png

Laszlo Sepsi (26 ani) - fundaş. Omul care juca la Racing Santander şi care în 2012 se băteau Vasluiul şi CFR pentru serviciile sale a ajuns să fie trimis la echipa de juniori a clujenilor. A jucat doar cinci jocuri pentru ardeleni în această ediţie de campionat şi acum are o ofertă de la Târgu Mureş (liga a II-a). A refuzat pentru că ar fi trebuit ca salariul să-i fie diminuat, dar dacă nu-şi va găsi echipă va rămâne alături de juniori până la anul când îi expiră contractul.

Wesley (33 de ani) - atacant. A fost trei sezoane cel mai bun străin din Liga I, iar în vară a fost, din nou, curtat de Steaua. Transferul a picat, el fiind în litigiu cu Al-Hilal (bilanţ: opt meciuri, 528 minute jucate, un gol înscris) şi-n prezent a ajuns să se antreneze în Brazilia, ţara natală. Îşi caută un nou contract în străinătate, dar ar putea evolua şi-n campionatul „Ţării Cafelei".

simeon stalpnicul png

Marius Alexe (23 de ani) - atacant. Plecat ca vedetă a lui Dinamo, tânărul jucător nu a reuşit să se impună în Italia, fiind cedat la modesta Sassuolo. Aici nu a bifat decât opt meciuri (campionat şi Cupă) şi nu a înscris niciun gol. A vrut să plece la o altă echipă, inclusiv în ligiile inferioare, dar de curând o accidentare gravă la ligamente a stopat orice mutare şi acest sezon s-a încheiat pentru el. Nici în lotul „tricolorilor" nu este om de bază.

simeon stalpnicul png

Gabi Tamaş (30 de ani) - fundaş. Părea că s-a acomodat la englezii de la West Bromwich Albion, dar a devenit treptat rezervă, astfel că a bifat în ultimul timp doar 11 partide (0 goluri). A încercat să se relanseze la CFR, însă nu a apucat să debuteze pentru clujeni fiindcă după numai cîteva zile a părăsit echipa în urma unei neînţelegeri cu şefii. În prezent, negociază cu echipe din fostul spaţiu sovietic şi Anglia şi se antrenează în oraşul natal, Braşov.

simeon stalpnicul png

Adrian Cristea (30 de ani) - mijlocaş. În vară s-a întors la Petrolul după ce la Standard Liege (Belgia) a „reuşit" să joace în opt jocuri şi să nu marcheze niciun gol. Ploieştenii l-au expediat rapid la Steaua, sătui de prestaţiile sale slabe, iar cei din Ghencea promiteau că-l vor reactiva. Nu au reuşit, a fost mai mult rezervă şi a punctat o singură dată. I-a fost reziliat contractul şi acum are o ofertă de la Chiajna, una modestă financiar. Pentru naţională nu mai e de mult timp o soluţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net