Steaua i-a băgat minţile în cap lui Iancu

Ultima actualizare:

Gabi Iancu a rezolvat de unul singur partida cu Dinamo Tbilisi reuşind o "dublă", 2-0, iar cei din Ghencea îl văd ca o mină de aur, având o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Puştiul născut şi crescut în Bucureşti a jucat patru ani pentru grupele de copii şi juniori ale Stelei, însă decizia lui Becali de a închide „Centrul" l-a trimis la Chiajna şi apoi la Academia lui Hagi.

După un tur bun de campionat, roş-albaştrii au plătit 500.000 de euro şi l-au adus „acasă" şi pentru a fi sigur că nu-l mai pierd i-au pus o clauză record: 25 de milioane de euro.

Totuşi, până să redevină noua speranţă a campioanei, el o luase pe drumuri greşite. La naţionala de tineret s-a pozat cu Ranko Buturovici, prietenul interlop al lui Mutu, după care a avut o escapadă bahică alături de Nicuşor Stanciu. La echipa de club mergea numai cu gulerul ridicat la tricou şi era gelat excesiv.

În plus, îşi cumpărase cele mai scumpe căşti audio, numai pentru a ieşi în evidenţă, iar singurul său prieten era Nikolici, amândoi având în comun petrecerile. Sătul de fiţele sale, Bourceanu l-a pus la punct şi de atunci şi-a revenit, iar Reghe s-a decis să mizeze pe el. Mai mult, după golurile de la Tbilisi, căpitanul Bourceanu i-a dat câteva "castane", mesajul fiind: "Ţi-am zis să-ţi bagi minţile în cap!".

"Când l-am luat la mine, l-am comparat cu Raul, nu cu Rusescu, cu cel de la Real, cu Gonzalez"

Gică Hagi, patron Viitorul Constanţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net