Lucescu: «Nu mai am nimic de zis!»

Ultima actualizare:
Jucătorii din  Doneţk s-au lovit  de apărarea  gazdelor
Jucătorii din Doneţk s-au lovit de apărarea gazdelor

Şocat de eşecul de la Lvov, cu Karpaty (2-3), Mircea Lucescu a găsit cu greu explicaţii pentru criza de rezultate în care a intrat formaţia sa, fără precedent în ultimii cinci ani.

Din august 2008, Şahtior n-a mai trecut prin astfel de momente, să joace trei meciuri la rând în campionatul Ucrainei fără să câştige măcar unul dintre ele. Acum, după 1-3 în deplasare cu Dnepr şi 1-1 acasă cu Metalist, „minerii" lui Lucescu s-au împiedicat şi la Lvov, contra modestei Karpaty (2-3). Criza neaşteptată în care a intrat gruparea din Doneţk l-a bulversat pe „Il Luce", obişnuit ca elevii săi să spulbere tot pe plan intern.

„Nu mai am nimic de zis", au fost primele sale cuvinte de la conferinţa de presă. Apoi, Mircea Lucescu a reuşit totuşi să analizeze jocul şi să găsească explicaţii.


    Jucătorii din  Doneţk s-au lovit  de apărarea  gazdelor
Jucătorii din Doneţk s-au lovit de apărarea gazdelor

„Ne-am dat gol singuri, nu ne-a bătut Karpaty. N-am greşit doar în apărare, ci şi în atac", a spus antrenorul român de 68 de ani.

Ca de obicei, nu numai evoluţia echipei sale l-a deranjat pe Lucescu, ci şi şicanele la care a fost supusă Şahtior la Lvov. „Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. Portarul lor se aşeza pe jos, trăgea de timp...

Cu ajutorul arbitrilor au făcut ce au vrut, au simulat şi au faultat. Antrenorii alergau după copiii de mingi şi le spuneau să nu dea mingea. Este inadmisibil", a acuzat Lucescu. După nouă etape scurse din campionatul Ucrainei, Şahtior nu e decât pe locul trei, iar astăzi ar putea pica pe patru, în funcţie de celelalte rezultate.

Cu moralul la pământ după seria de rezultate negative din campionat, Mircea Lucescu şi ai săi vor debuta marţi într-o nouă ediţie a Ligii Campionilor. În prima etapă, Şahtior se va deplasa în Spania, mai exact în Ţara Bascilor, pentru a o înfrunta pe Real Sociedad, surpriza ultimului sezon din prima ligă iberică. Şi în acest an, obiectivul lui Lucescu în Europa este câştigarea Ligii Campionilor, visul declarat al patronului Rinat Ahmetov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net