Şi-au dat viaţa pentru 2.000 de euro

Ultima actualizare:

Chiajna face contestaţie la TAS. Cei de la Concordia Chiajna s-au adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv pentru revocarea barajului, ei considerând că legal Rapidul nu poate evolua în prima divizie.

"Mi-aş dori să rămânem în Liga I, pentru că avem jucători de perspectivă, care se vor transforma în certitudini. Din punct de vedere al regulamentului vom câştiga la TAS", a spus acesta după meci antrenorul Ionuţ Chirilă. Imediat, Rada şi Pancu i-au ironizat. "Până în septembrie când se dă decizia o să strângem cât mai multe puncte, pe care să le preia Chiajna. Poate aşa o să se descurce mai bine şi nu o să mai retrogradeze", a replicat Rada. "E doar un război psihologic de joasă factură, sunt nişte maimuţăreli din partea lor şi a celor de la Iaşi", a declarat şi "Pancone".

Emil Dică a refuzat să plece în Azerbaidjan. Mijlocaşul Rapidului a fost aproape de a părăsi echipa, având o ofertă din Azerbaidjan, dar în cele din urmă a semnat cu giuleştenii un nou contract pe trei ani. "Îmi doream să rămân acasă. În Azerbaidjan nu puteam să-mi iau familia, ci trebuia să mă duc singur. Am ales să rămân la echipa la care am făcut performanţă şi pe care o iubesc", a spus Dică.

Baraj cu miză financiară. Clubul va încasa în jur de două milioane de euro, jumătate acum şi restul la iarnă, din drepturile tv, sumă ce va asigura în bună măsură plata datoriilor. Apoi, pentru jucători şi staff-ul lui Rada, victoria în faţa Chiajnei le-a adus un premiu de 2.000 de euro de fiecare. "Prima este una simbolică pentru mine. Trebuia să fie mai mare, pentru că a fost un meci de două milioane de euro", a comentat Pancu.

Petrecere în vestiar şi la restaurant. Imediat după joc, în vestiar s-a declanşat fiesta. Jucătorii, oficialii şi Cristescu au cântat şi s-au stropit cu bere, însă în momentul în care fotbaliştii au început să strige "Să vină banii!", noul patron a plecat. Apoi, toţi cei din club s-au strâns la restaurantul din Tărtăşeşti al noului patron, acolo unde a fost organizată o masă festivă.

Rapid, program infernal. Giuleştenii vor debuta luni, 22 iulie, în noul campionat, în prima etapă urmând să întâlnească în deplasare pe cei de la FC Vaslui. Apoi, acasă, se vor confrunta cu Viitorul, după care va urma derby-ul cu Steaua, pe terenul adversarei.

Coman s-ar întoarce. După meci, Marian Rada i-a transmis lui Dani Coman, fost portar în Giuleşti, în prezent liber de contract după ce s-a despărţit de FC Vaslui, că vrea să-l readucă la echipă. "Dani să stea în joc de glezne pentru că aproape sigur va reveni la noi. E un portar de valoare pe care ne vom baza în campionat", a anunţat antrenorul.

Fanii rapidişti, proteste şi bătăi

Galeria giuleştenilor a contestat disputarea barajului considerând că echipa lor nu trebuia să-şi păteze istoria. Aşa că au făcut însă front comun împotriva şefilor fotbalului românesc. “Compromisul naşte compromisuri”, “90 de ani de istorie curăţaţi pentru 90 de minute ruşinoase”, “Unde-i Rapidul de altădată? Ăsta nu-i Rapidul meu!”, “Barajul din joben”, “Hoții” sau “Mafia”, au fost câteva dintre banerele afişate de galerie.

Pancu: «Cel mai important meci de după Revoluţie»

Căpitanul Daniel Pancu a explicat cât de important e faptul că “vişiniii” vor continua pe prima scenă a fotbalului românesc. “Dumnezeu a fost de partea noastră. A fost cel mai important meci al Rapidului de după Revoluţie. Acum avem o săptămână să ne pregătim pentru Liga I şi numai în pielea lui Marian Rada nu vreau să fiu pentru că avem două deplasări, la Vaslui şi în Ghencea. Oricum, toţi cei care am jucat în retur am fost nişte eroi”, a anunţat liderul giuleştenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net