TAS este de partea rapidiştilor

Ultima actualizare:

Rapidiştii au drept de joc în Liga I, însă o hotărâre finală din partea instituţiei de la Lausanne va sosi pe adresa clubului peste câteva săptămâni. Totuşi, giuleştenii susţin că nu au emoţii.

„Planul de reorganizare a clubului va fi aprobat, ne vom pune la punct în toate privinţele", a spus Grigore Sichitiu, revenit în conducerea echipei. Mai mult, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat că trupa lui Rada nu mai poate fi întoarsă într-un eşalon inferior. "E clară treaba! Rapid va juca în Liga 1! Ştiam şi noi că n-are Rapidul licenţă.

Pe plan intern, TAS nu poate să ne dea indicaţii. Chiajna a retrogradat sportiv, e ca un elev repetent. Se joacă aşa cum a stabilit Comitetul Federal", a spus acesta .

Totuşi, tehnicianul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, susţine că TAS va începe un nou proces în cazul disputării barajului, speranţa ilfovenilor fiind ca ei să ia locul Rapidului: "Noi avem o hotărâre în care se spune că s-a respins cererea de suspendare a barajului, că meciul oricum se juca. Dar TAS-ul admite acest proces şi acum se intră pe fond. E posibil să se decidă în trei-patru etape că s-a jucat degeaba".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net