Gazonul, principalul pericol pentru Steaua

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit „săptămâna mare" pentru steliştii lui Laurenţiu Reghecampf. Campionii au miercuri manşa tur a play-off-ului de Liga Campionilor contra Legiei Varşovia, dar emoţiile nu sunt provocate de polonezi, ci de gazonul Arenei Naţionale. Terenul a fost prost în meciul „tricolorilor" cu Slovacia şi va arata şi mai rău la ora jocului.

Repetiţie perfectă pentru echipa campioană înaintea „dublei" cu Legia Varşovia. Roş-albaştrii au trecut de CFR Cluj în galop, la capătul unui joc solid urmat de un rezultat pe măsură: 3-0 pentru Steaua. Piovaccari a marcat în premieră în Liga I, iar Cristi Tănase a primit „standing-ovation" pe Ghencea, ceea ce nu i se întâmplă foarte des.

Impresia lăsată de Steaua, a unei echipe perfect articulate, i-a pus într-o lumină proastă pe „ceferiştii" lui Petre Grigoraş, care au arătat ca o formaţie de la „periferia" Ligii I. Pe Ghencea, stadionul n-a fost plin, dar gazonul s-a prezentat impecabil. „Arena Naţională" va fi oferi miercuri o imagine opusă. Biletele online, circa 35.000, s-au epuizat „în doi timpi", iar astăzi, începând cu ora 11.00, se deschid casele de la stadionul de 55.000 de locuri.

Gazonul de pe Arena Naţională arată jalnic, dar va fi schimbat înaintea meciului România - Ungaria

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În schimb, gazonul de pe „Arena Naţională" va fi la fel prost şi de peticit precum s-a văzut la jocul dintre România şi Slovacia. „Federalii" intenţionează să schimbe „iarba" abia după partida Stelei cu Legia, pentru a asigura condiţii perfecte naţionalei lui Piţurcă în „dubla" Ungaria-Turcia. Antrenorul Stelei nu e de acord cu amânarea etapei ce precede meciurile naţionalei, decizie adoptată la insistenţele selecţionerului.

„Cred că fotbalişti erau mai bine pregătiţi dacă jucau", a afirmat Reghecampf, nemulţumit că echipa sa are deja două restanţe şi o va bifa pe a treia. „Ne uităm pe clasament şi suntem departe de primul loc, pentru că avem aceste meciuri în urmă. Nu-mi convine situaţia. Astra merge bine, dar nu cred că va ceda primul loc în etapa 35-a, aşa cum a declarat patronul lor. La declaraţii suntem campioni mondiali", a punctat Reghe. Acesta a admis totuşi că formaţia din Giurgiu e în formă, iar succesul Astrei cu Pandurii anticipează o luptă în doi pentru titlul de campioană, între Steaua şi formaţia lui Daniel Isăilă.

Se bazează doar pe Piovaccari

Pentru meciul de miercuri cu Legia, Reghecampf nu-i are la dispoziţie pe Nikolici şi Tau, accidentaţi. Federico Piovaccari va fi, cu siguranţă, vârful împins al Stelei, urmând ca Iancu să intre în partea a doua în locul italianului. „Iancu e mijlocaş, dar i-am explicat situaţia, ştiu că-l pun într-o poziţie ingrată. El m-a înţeles şi va da totul", a explicat Reghecampf. În faţa lui Bourceanu şi Pintilii vor evolua Adi Popa, Stanciu şi Cristi Tănase.

«Dubla» de adio a căpitanului?

Meciurile cu Legia Varşovia pot fi ultimele pentru jucătorii importanţi ai Stelei. Cei mai căutaţi stelişti sunt Vlad Chiricheş, Ciprian Tătăruşanu şi căpitanul Alexandru Bourceanu, care ar avea o ofertă de la VfB Stuttgart.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net