Tricolorii s-au relaxat la mall

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă a dat ordin ca fotbaliştii să se detensioneze şi pentru câteva ceasuri „tricolorii” au avut program de voie într-un mall din nordul Capitalei.

Autocarul României a ajuns de dimineaţă în parcarea centrului comercial şi rând pe rând jucătorii au luat cu asalt magazinele şi cafenelele. Împărţiţi pe grupuri de câte trei-patru şi-n funcţie de prietenii, mulţi dintre ei fiind foşti colegi de club, elevii lui Piţurcă au devenit atracţia celor din mall. Îmbrăcaţi în echipamentul României ei au fost uşor reperaţi de vânătorii de autografe sau au fost solicitaţi pentru fotografii.

Grozav şi Maxim s-au hârjonit la ieşirea din mall

simeon stalpnicul png

Majoritatea, inclusiv cei din staff-ul tehnic şi cel medical, nu au făcut noii achiziţii, singurul care a zăbovit mai mult într-un magazin şi-n cele din urmă s-a decis să cumpere un obiect a fost Bogdan Lobonţ. Portarul care a fost titular în manşa tur cu grecii (3-1) şi este component al italienilor de la AS Roma a ales nişte jucării educaţionale el fiind tatăl unei fetiţe, Azaria Letiţia, dar şi al unui băieţel, Cristian Andrei, dintr-o relaţie anterioară.

Goian părea un uriaş pe lângă Torje

simeon stalpnicul png

La ieşirea din mall, toţi erau cu zâmbetul pe buze, semn că buna dispoziţie e "regula de bază" la echipă, iar Gicu Grozav, care va fi susţinut din tribune de familie şi prieteni sosiţi special de la Alba Iulia, şi Alexandru Maxim au fost cei mai în vervă. Portarii Costel Pantilimon, care "şi-a" tras o pereche de ochelari gen hipster, şi Ciprian Tătăruşanu au mai schimbat câteva impresii pe drumul spre autocar, în timp ce atacantul Marica, alături de cei din staff-ul lui Piţurcă, au ajuns printre ultimii la maşină. Odată ajunşi la baza de pregătire de la Mogoşoaia, "tricolorii" au intrat în febra meciului, motivaţi şi de selecţioner, care le-a ţinut şi o şedinţă tehnică.

Lobonţ a fost singurul care a şi cumpărat ceva din mall

simeon stalpnicul png

Dacă "tricolorii" sunt dedicaţi sută la sută, în schimb în tabăra greacă fanii deja sărbătoresc. La adăpostul scorului din meciul tur, 3-1, suporterii au început fiesta încă de la antrenamentul oficial, jucătorii lui Santos fiind acompaniaţi de cântece şi muzica trompetelor. Totuşi, distracţia nu a durat prea mult şi fotbaliştii şi-au reluat pregătirea în condiţii normale. Ieri, grecii au vrut să se destindă, dar frigul i-a determinat să intre în hotel după numai un minut. Suficient timp pentru ca angajaţii stabilimentului respectiv să-şi facă câteva fotografii cu vedeta Konstantinos Mitroglou, cel care a marcat două goluri în disputa de pe arena Karaiskakis din Pireu, mai ales că tehnicianul Fernando Santos a lipsit, el preferând să stea în cameră.

Pantilimon era mai înalt decât uşa de intrare în autocar

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net