Simona Halep merge mai departe la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP
Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1 pe Varvara Lepchenko, locul 31 WTA. Românca s-a calificat astfel în optimile turneului de la Indian Wells.

Meciul de azi a durat două ore şi 15 minute, iar în urma victoriei Simona Halep, semifinalistă anul trecut, îşi va păstra locul 3 în clasamentul WTA şi după aceast concurs.

Sportiva noastră s-a impus în primul set cu 6-1, după ce a condus cu 3-0 după un break în ghemul al doilea şi a repetat break-ul la 4-1, apoi a închis setul după ce a fost condusă cu 40-15.

Lepchenko a arătat că nu se poate concentra în momentele importante ale jocului cu Simona Halep şi a risipit şase mingi de break în set, iar “forehand-ul” a trădat-o, având 25 de greşeli neforţate.

Simona Halep a pierdut setul secund

Adversara a jucat mai bine în setul al doilea, iar la 1-2, sportiva noastră a servit pentru a egala, a condus cu 40-15, dar a greşit mult şi rivala a reuşit primul ei break.

La 3-5, Simona Halep a avut două mingi de break, le-a pierdut pe amândouă şi Lepchenko a egalat situaţia la seturi, după alte 40 de minute de joc. A existat şi un moment de cumpănă la pauza de la 1-1, constănţeanca acuzând dureri la glezna stângă şi cerând ajutorul fizioterapeutului.

Simona Halep va juca în optimi cu Pliskova

În setul trei, americanca a oferit două “cadouri” şi tenismena noastră a urcat scorul la 2-1. Din acel moment a trecut la conducerea meciului. În ghemul cu care a încheiat partida, ea a fost condusă pe propriul serviciu cu 40-0, dar a revenit şi l-a câştigat, punând capăt întâlnirii.

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, care a eliminat-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19.

"A fost un meci greu, iar ea a jucat bine. Anul trecut a fost cald afară (n.r. la Melbourne), dar de fiecare dată este greu să joc împotriva ei pentru că este stângace. Sunt bucuroasă că am putut să lupt până la final pentru fiecare minge. I- am auzit pe suporterii mei şi le mulţumesc că au venit să mă sprijine. Sunt fericită că sunt aici şi încerc să joc cel mai bun tenis al meu", a spus românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net