Brioşe aperitiv - Roşu Gabriela
Ultima actualizare:
Ingrediente:
3 ouă
praf de sare
100 g unt
150 g iaurt
150 g făină
1 plic praf de copt
100 g caşcaval
100 g şuncă
10 măsline fără samburi
Mod de preparate:
Se topeşte untul şi se lasă să se răcească.
Într-un bol batem ouăle cu puţină sare uşor cu telul.
Adaugăm untul peste ouă şi amestecăm.
Apoi se toarnă iaurtul şi se amestecă din nou.
Se adaugă făina, praful de copt şi amestecăm cu telul să nu fie cocoloaşe.
Adaugăm cascavalu, şunca tăiate cubuleţe şi măsline fără sâmburi rondele.
Se toarnă aluatul în forme şi se pune la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Să aveţi poftă dragilor!