Coşuleţe umplute – Camelia Rădoi
Ingrediente:
• 130 g spaghete
• 4 felii şuncă de pui
• 3 ouă
• 2 linguri de lapte
• 1 ceapă verde
• caşcaval ras
• sare
• piper
Mod de preparare:
Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pregătire umplutură: Batem cele 3 ouă cu un praf de sare şi piper după gust. Adăugăm cele 2 linguri de lapte. Adăugăm caşcavalul ras şi omogenizăm. Tocăm ceapa verde în rondele mărunte. Şunca de pui trebuie tăiată în bucăţele potrivite. Punem o linguriţă de ulei într-o tigaie şi o lăsăm să se încingă puţină. Adăugăm ceapă şi şuncă. Le călim puţin. Adăugăm amestecul de ouă. Amestecăm uşor la foc potrivit până se omogenizează. Aşezăm spaghete cu o furculiţa într-otavă pentru brioşe. Formăm în mijloc o găurică în care aşezăm compoziţia de ouă. Adăugăm câte o lingură de compoziţie în fiecare formă. Presăram puţin caşcaval deasupra coşuleţelor. Le introducem în cuptorul preîncălzit şi le lăsăm la temperatura medie până capătă o crustă aurie la suprafaţă. Sunt delicioase!