Cremșnit cu cremă de vanilie, budincă de cafea şi fructe de pădure – Felicia Vanea
Ultima actualizare:
Ingrediente
1 pachet foi de pandişpan
1 cutie cremă de vanilie
2 plicuri budincă cafea
1, 75 l lapte
8 linguri zahăr
450 g mix fructe de pădure
1 tabletă ciocolată amăruie cu mentă
Preparăm cremele conform instrucțiunilor de pe pachet. Așezam prima foaie, punem jumătate din crema de vanilie, presăram fructe de pădure, apoi a doua foaie, presărăm puțin, punem budinca de cafea, fructe de pădure şi ultima foaie, apăsăm puțin, şi cealaltă jumătate de cremă de vanilie. Lăsam 1 oră la rece, apoi radem toata tableta de ciocolată pe răzuitoarea mare şi acoperim toată suprafața cremșnitului. Lăsam 2 zile la rece, deoarece foile sunt uscate si așa se vor înmuia.