O rețetă gustoasă pe zi - Chec zebră

Ultima actualizare:

    Chec zebră
Chec zebră

Rețeta gustoasă de azi este chec zebră

Ingrediente: Chec zebră

320 g făină, 200 g unt, 160 g smântână, 260 g zahăr, 6 ouă, 8 g praf de copt, 50 g cacao pudră; Pentru glazură: 1 albuș, 150 g zahăr pudră, 2 lingurițe zeamă de lămâie.

Mod de preparare: Chec zebră

Bați untul moale cu zahărul. Adaugi ouăle și continui să mixezi. Pui smântâna și bați până obții o compoziție omogenă. Adaugi făina cernută cu praful de copt. Împarți aluatul în două părți egale. Într-una pui pudra de cacao. Pregătești o tavă de chec din silicon. Torni câte o lingură din fiecare aluat, alternând, până termini toată compoziția. Coci checul 45-50 de minute la 180 °C. Pentru glazură, freci albușul folosind o lingură de lemn. Adaugi treptat zahărul pudră. Când obții o cremă consistentă și groasă, pui zeama de lămâie. Torni glazura peste checul răcit pe care-l dai la frigider 2-3 ore.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net