O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu bezea

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu bezea
Prăjitură cu bezea

Ingrediente

Pentru blat

400 g făină

8 gălbenușuri

400 g zahăr pudră

12 linguri apă

dulceață de afine

Pentru bezea

8 albușuri

200 g zahăr

Preparare

1. Separi gălbenușurile de albușuri. Pe acestea din urmă le păstrezi pentru bezea. Bați gălbenușurile cu apa, turnată în fir subțire, până devin o spumă, adaugi zahărul în ploaie, amestecând încontinuu, apoi

adaugi făina și o încorporezi bine.

2. Aluatul obținut îl pui într-o tavă tapetată și o dai la cuptorul încins 20 de minute. Scoți tava, ungi prăjitura cu dulceață și torni peste ea bezeaua făcută din albușurile bătute spumă tare cu zahărul. Ții la cuptor până când se rumenește bezeaua.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
zodii jpg
image png
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net