Reţeta câştigătoare: Ruladă de caşcaval - Amalia Sasarman
Câştigătoarea noastră se numeşte Amalia Sasarman. Ea va primi un aparat de vidat alimente.
Ingrediente:
1 bucată caşcaval 450 g, 1 cutie cremă de brânză pufoasă, 2 linguri smântână grasă, 1/2 ardei gras roşu, 1/2 ardei gras verde, 100 g măsline negre fără sâmburi, sare, piper măcinat;
Mod de preparare:
Caşcavalul îl pui la fiert într-o oală cu apă, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru circa 15 minute. Desfaci ambalajul şi aşezi caşcavalul moale pe folie alimentară, apoi îl întinzi într-o foaie de aproximativ 3 mm cu ajutorul sucitorului sau cu mâna. Cât timp fierbe caşcavalul tai cubuleţe mici ardeii şi măslinele şi amesteci crema de brânză cu smântână, sare şi piper după gust. După ce ai format foaia de caşcaval întinzi crema de brânză şi presari uniform ardeii şi măslinele. Rulezi cu grijă, cu ajutorul foliei şi formezi o ruladă bine strânsă pe care o dai la frigider pentru 3 ore. Serveşti tăiată felii diagonale. Poftă bună!