Reţete de la cititori: Brioşe de legume cu caşcaval - Amalia Sasarman
Ultima actualizare:
- INGREDIENTE:
- - 300 g legume mexicane congelate
- - 500 ml apă
- - 2 linguri bază pentru mâncăruri
- - 100 g caşcaval
- - 2 plicuri de gelatină alimentară - 20 g
Mod de preparare
- Legumele congelate le pui la fiert în apă şi adaugi 2 linguri de Maggi. Laşi cât să dea un clocot, apoi le strecori.
- Tăi caşcavalul cubuleţe.
- Pui gelatină la umflat în 200 ml de apă rece.
- Aşezi caşcavalul şi câteva legume în formele pentru brioşe.
- Când gelatină este umflată o pui la foc mic până când se lichefiază, dar ai grijă să nu fiarbă! Adaugi gelatină în supă şi pui câte 2 linguri în fiecare formă.
- Mai adaugi legume şi copletezi cu supă.
-Dai la rece pentru circa 2 ore.
Când le serveşti, le scoţi din formă.