Reţete: Dulceaţă de cireşe amare – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de cireşe amare
Dulceaţă de cireşe amare

Ingrediente: 2 kg. cireşe amare, 500 g zahăr gelifiant, o jumătate de lămâie.

Mod de preparare

Se spală cireşele apoi se scot codiţele şi sâmburii. Se pun într-un vas încăpător şi se presară zahărul lăsându-se peste noapte. A două zi se fierb la foc potrivit, iar când cireşele au devenit,  “zgribulite” atunci dulceaţa este gata. Se adaugă lămâia tăiată cuburi şi se mai fierbe puţin. Se închide focul se pune dulceaţă în borcane sterilizate şi se consumă cu cei dragi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Luna Plină influenţează jpeg
perioada grea pentru zodii jpg
unt de arahide jpg
ten frumos  foto   Shutterstock jpg
image png
sdasa jpg
sssss jpg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net