Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart
Martha Stewart ne recomandă o versiune light a spaghetelor bolognese. Ce ne-ar convinge să prepară această reţetă ai ei? Carnea tocată de pui, ţelina şi roşiile. La final vei obţine o mâncare extrem de savuroasă.
Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart – Ingrediente
2 linguri ulei de măsline extra virgin (mai mult pentru stropit)1 ceapă mică, tăiată fin1 tijă de ţelină, tăiată fin, plus frunze de ţelină pentru servire2 morcovi potriviţi, curăţaţi şi tocaţisarepiper negru măcinat450 g carne tocată de pui3 linguri pastă de tomate120 ml vin alb sec180 ml lapte integral400 g roşii întregi de la conservă, în suc propriu, pasate450 g paste (tagliatelle, pappardelle sau fettuccine)
Pentru servireparmezan ras, după gustnucşoară măcinată, opţional
Află cum se prepară această rețetă de spaghete bolognese pe clickpoftabuna.ro.