Tort cu cireşe şi cremă mascarpone
Ultima actualizare:
Cel mai bine le mănânci crude , sau în combinaţii u fructe acrişoare, dulci-acrişoare, uscate sau cu brânzeturi slabe. Iată şi o reţetă de tort cu cireşe şi cremă mascarpone, foarte delicioasă şi pe gustul oricui.
Tort cu cireşe şi cremă mascarpone – Ingrediente
Pentru blatul alb2 ouă2 linguri zahăr2 linguri făină½ esenţă de vanilie
Pentru blatul maro5 ouă150 g zahăr2 linguri cacao1 pliculeţ zahăr vanilat50 g făină30 g amidon1 linguriţă praf de copt10 linguri vişinată
Pentru umplutură3 foi gelatină250 g mascarpone500 g brânză vaci100 g zahăr2 pliculeţe zahăr vanilat250 ml smântână3 linguri gem de caise500 g cireşe200 g frişcă pentru decor50 g ciocolată pentru decor
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro