Cătălin Crişan a minţit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cătălin Crişan a fost prins cu „mâţa în sac". Luni, artistul a negat vehement că ar fi trăit o poveste de dragoste în urmă cu 22 de ani cu artista Nicole Formescu, însă marţi şi-a schimbat declaraţia. Asta pentru că Click! a intrat în posesia unei înregistrări care-l dă de gol.

Frumos, romantic şi galant, aşa ni-l descria, luni, Nicole Formescu pe bărbatul cu care a avut o relaţie în urmă cu 22 de ani, Cătălin Crişan.

   Mai citeşte:      Nicole Formescu: «M-am iubit un an cu Cătălin Crişan»      Cătălin Crişan, declaraţie de amor prin intermediul Click!      Cătălin Crişan are iubită medic dermatolog      Cătălin Crişan: «Îmi iau copiii şi plec la schi»      Cătălin Crişan şi-a luat un pom «cu greutate»      Crişan a rămas fără haine înainte de emisiune      Cătălin: «Lucia nu merită să poarte numele Crişan»

Între timp, artista stabilită în Anglia şi-a schimbat complet părerea despre cel care i-a fost iubit timp de un an, iar asta după ce Cătălin a negat vehement că ar fi avut o relaţie cu ea: "Nu înţeleg de ce mă pune într-o asemenea postură, sunt multe persoane care pot mărturisi că noi am avut o relaţie", ne-a mărturisit Nicole.

Ascultă aici convorbirea cu Cătălin Crişan

Ieri, Click! a intrat în posesia unei convorbiri telefonice pe care Cătălin a avut-o cu fosta sa iubită şi în care recunoaşte că au avut o relaţie: "Dacă mă mai sună (n.r. - ziariştii), am să le spun adevărul, că tu ai spus adevărul, că tu ai dreptate. Eşti mulţumită?", îi spune el, lui Nicole.

Contactat telefonic de Click!, Cătălin s-a simţit cu musca pe căciulă şi şi-a schimbat radical declaraţia.

„Am considerat că nu este frumos să spun cu cine am umblat şi cu cine nu. Dar dacă Nicole aşa doreşte, atunci da, am avut o relaţie de scurtă durată cu ea, în urmă cu 22 de ani".

Nemulţumită de răspuns, Nicole Formescu a sărit ca arsă: „Relaţie de scurtă durată? Cât a durat? Un minut, o secundă?"

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net