Ce face acum Paul Siserman, concurentul plin de tatuaje de la MasterChef
Fostul concurent de la MasterChef, Paul Siserman, a ajuns pe cai mari. Cu adevărat pasionat de bucătărie, dar și de evenimentele pe care le organizează sau la care participă, acesta a ajuns să fie cunoscut și peste hotare.
Nu e uşor să fii chef într-o lume în care gastronomia nu mai ţine doar de mâncare, ci a ajuns o adevărată artă. Ca să ai succes, e nevoie de pasiune şi de multă muncă, iar acest lucru se poate spune că se aplică în cazul lui Paul Siserman, fostul participant la emisiunea MasterChef. S-a spus despre el că este cel mai tatuat concurent, însă este și unul dintre cei mai buni în ceea ce face. Este unul dintre cei mai buni organizatori de evenimente gastronomice, fiind invitat atât în ţară, cât şi în străinătate la evenimente gastronomice pe care le pregăteşte cu multă atenţie.
Tot el a realizat mai multe campanii caritabile pentru cei defavorizaţi de soartă. Pasiunea lui a început pe la 6 ani şi de atunci a continuat să muncească. A ajuns la emisiunea MasterChef, apoi a început să participe și alte emisiuni în calitate de jurat experimentat.
Click! a aflat că în aceste zile Paul Siserman se află în Turcia, Antalya, la unul dintre cele mai concursuri de gastronomie din Euro-Asia. “Sunt judge internaţional şi unicul din România care face parte din Word Masterchef Society. Sunt doar 350 în toată lumea. Mă bucur că am deschis acest eveniment care se va termina zilele acestea. Competiţia este a doua ca mărime din Europa -Asia şi cred că cea mai mare după Campiomatul mondial şi Olimpiada din Europa. E foarte importanta pentru Turcia acest eveniment”, ne-a mărturisit mândru Paul Siserman, după ce l-am contactat.