Cu ce meniu de fiţe şi-a delectat Raluca Bădulescu invitaţii! I-a trecut prin toate bucătăriile
Raluca Bădulescu a vrut o nuntă perfectă, căci a aşteptat aproape zece ani pentru a îmbrăca rochia de mireasă, duminică (4 septembrie). Jurata de la "Bravo, ai stil" a fost extrem de exigentă, iar pretenţiile ei au crescut direct proporţional cu timpul care s-a scurs până la marele moment. Meniul pentru cei 450 de invitaţi a fost foarte variat, căci blonda a vrut să împace pe toată lumea, de la cei mai pretenţioşi până la oaspeţii care preferă mâncărurile tradiţionale româneşti.
O nuntă în tonuri de alb şi auriu, în aer liber, cu muzică bună, miri prietenoşi şi un meniu de cinci stele. Aşa şi-au aşteptat Raluca Bădulescu şi Florin Stamin invitaţii la Bonton Palace. S-a muncit mult pentru organizarea evenimentului, dar invitaţii nu au găsit vreun cusur. Nici cei care de obicei strâmbă din nas la astfel de petreceri nu au avut ce să mai comenteze, atunci când pe mesele frumos decorate cu flori naturale au găsit meniul. Raluca Bădulescu şi-a răsfăţat la propriu invitaţii.
Iată ce a conţinut meniul ei:
- ton roşu în susan, bruschete cu caviar si icre de somon, piept de gâscă afumat cu piure de cartofi şi prepeliţă, coşuleţ cu legume crocante şi parmesan, rondele din brânză de capră cu dulceaţă franţuzească de ceapă, tartine de legume cu creveţi crocanţi, salată caldă din piept de raţă şi legume asistice, tartar de somon cu dorada, avocado şi mango.
A urmat un colţ cu Sushi, dedicat iubitorilor de preparate asistice, dar nici amatorii de bucate tradiţionale nu au fost uitaţi. pentru ei mirii s-au pregătit ca la carte cu specialităţi tradiţionale româneşti din gospodăriile din Mărgininea Sibiului. Au fost făcute platouri cu muşchi ţigănesc, pastramă de porc, pastramă de curcan, cârnaţi de casă, telemea de oaie şi brânză veche de munte.
La capitolul peşte, raluca a optat pentru rondea de sturion cu legume la grătar şi sos preparat după o reţetă secretă, dar acerut şi sarmale cu felii de mămăligă rumenite pe grătar pentru cei care adoră mâncărurile tradiţionale. După acest festin, ospătarii au servit miel la proţap, pulpă de porc lăsată la macerat, cârnaţi la grătar. Seara s-a încheiat cu un tort suflat cu aur cu cremă de şampanie şi zmeură proaspătă, servit alături de cea mai scumpă şampanie.