Gabriel Cotabiţă, sărăcit de tratamentul de 2.000 de euro pe lună. Artistul a făcut o cerere surprinzătoare
Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a fentat moartea la mustaţă, după ce, pe 8 mai, a căzut ca secerat la sala de sport. În prezent, mănâncă singur, e coerent în vorbire, ba chiar face glume cu asistentele. Necazurile nu s-au terminat însă. Cântăreţul a ajuns la fundul sacului cu cheltuielile spitaliceşti. Tratamentele speciale la care este supus ajung lunar la circa 2.000 de euro.
Gabriel Cotabiţă şi-a revenit din comă, şi, de 17 zile, se află internat la Spitalul Elias, unde beneficiază de tratament de recuperare medicală cu aparatură de ultimă generaţie, folosită şi în SUA.
Nu mulţi ştiu însă că solistului, care n-a mai produs nici un ban în urma stopului cardio-respirator suferit pe 8 mai, îi trebuie sume uriaşe pentru tratamentul spitalicesc, în jur de 2.000 de euro lunar (pentru fizioterapeuţi, logopezi, maseuri, medicamente), conform unor surse de la Elias.Din acest motiv, Gabriel Cotabiţă a cerut să fie externat zilele acestea, mai ales că starea lui de sănătate este bună. Ştiindu-l la ananghie din punct de vedere financiar, mai mulţi prieteni şi artişti sunt dispuşi să-l ajute.Nu de alta, dar singura lui sursă de venit sunt drepturile de autor din difuzarea pieselor sale, la tv şi la radio, iar acestea sunt mult prea mici pentru nevoile sale. “Artistului îi revin lunar doar în jur de 200 de lei, pentru că radiourile nu-l prea difuzează”, ne-a spus Robert Bucur, reprezentant O.R.D.A. (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor).
Aceşti bani i-ar ajunge lui Gabriel Cotabiţă doar pentru două masaje performante. În plus, o şedinţă de acupunctură costă 50 lei, iar fizioterapia, 100 de lei.
Gabriel Cotabiţă, în comă trei săptămâni
Gabriel Cotabiţă, 59 de ani, a suferit la 8 mai un stop cardio-respirator la sala de sport a Hotelului Hilton din Bucureşti. După ce a stat în comă aproximativ trei săptămâni, cântăreţul şi-a revenit spectaculos. Acum merge, mănâncă singur, vorbeşte cu prietenii care-l vizitează şi chiar joacă şah pentru „antrenarea” creierului.