Îți mai aduci aminte? Cum arată Adi Despot la debutul său în televiziune

Ultima actualizare:

În 1995, la TVR, realizatorul de televiziune Titus Munteanu a realizat o emisiune pentru tineri, “Şcoala Vedetelor”. Alături de Dana Maldin au debutat o mulţime de tineri care astăzi sunt vedete de televiziune sau solişti ai unor trupe de succes. Printre aceştia îi amintim pe Călin Goia de la Voltaj, Nadine, Diana Munteanu, care prezintă acum la Antena 1 “Prieteni de 11”, Călin Geambaşu sau Adrian Despot.

Solistul trupei ”Vița de vie”, Adi Despot, a acordat un interviu celor de la Adevărul, în care a vorbit despre el ca jurat al show-ului ”Vocea României”. Noul coleg al lui Smiley, Tudor Chirilă și Loredana are mari așteptări de la concurenți, fiind conștient de cât de multe poate el oferi din ipostaza de jurat și mentor.

Nu e prima dată când Despot apare pe micile ecrane ca jurat într-un show muzical, acesta făcând parte și din juriul ”Megastar”, de acum 10 ani. Artistul a preferat să se concentreze mai mult pe cariera sa muzicală și pe creșterea formației sale. Cântărețul a declarat că în toți acești ani a mai primit oferte, însă niciuna nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale.

”Am fost foarte ocupat cu Viţa de Vie, asta e meseria mea de bază, plus că ofertele care mi s-au făcut n-au fost pe măsura aşteptărilor mele. Televiziunea s-a schimbat foarte mult, factura ei s-a schimbat foarte mult şi sunt foarte fericit că am ajuns aici, la „Vocea României“, o emisiune extrem de curată în tot peisajul ăsta mediatic foarte controversat. Eu nu-mi doresc să ies în faţă în această emisiune. Menirea mea este în a ajuta fiecare din concurent să-şi găsească propria voce”, declară Despot pentru Adevărul.


    


Adrian Despot are o părere foarte bună despre formatul show-ului ”Vocea României”




foto: Adevărul
Adrian Despot are o părere foarte bună despre formatul show-ului ”Vocea României” foto: Adevărul

Adi Despot este încântat de această ipostază și, chiar dacă restul colegilor din juriu au experiență în formatul show-ului, solitul vine pregătit cu multă energie, armele pe care se bazează fiind și cele cu care lucrează zi de zi, iar pe acestea mizează și când vine vorba de alegerea vocilor.

”Cu armele mele de zi cu zi: o sinceritate debordantă, cu o mare pasiune pentru muzică şi pentru grădinărit. În sensul că am şansa prin natura poziţiei mele de antrenor să lucrez cu tinere talente, cu copii care sunt la început de drum, şi am şansa să plantez acolo seminţele crezului meu artistic, pe care îl consider foarte sincer, foarte uman. Dacă simt şi ei aceeaşi dorinţă mistuitoare de a face muzică, dacă simt şi ei fluturi în stomac de fiecare dată când aud o melodie şi se regăsesc în versurile ei şi dacă simt emoţia că îi cuprinde şi vor să şi-o exprime şi într-un mod artistic, atunci cred că sunt cel mai la îndemână om să facă lucrul ăsta pentru ei. Dacă îşi doresc alte lucruri, de o factură mai mercantilă, poate nu sunt cel mai bun, pentru că eu nu ştiu şiretlicuri mediatice, PR-istice, uneltiri, clevetiri, capitolul ăsta m-a depăşit de fiecare dată când am fost nevoit să recurg şi la ceva extra, pe lângă ce aveam, şi mă refer la melodii, versuri, emoţie, asta mi-a fost greu, pentru că nu îmi place să fiu o persoană publică, îmi place să fiu cunoscut prin muzica mea şi nu prin ce fac extra. De cele mai multe ori, din păcate, lucrul ăsta nu ţine, pentru că trăim într-o societate în care artiştii se pun la îndemâna publicului non-stop prin intermediul reţelelor sociale şi dacă până acum exista un oarecare gap (gol) de comunicare între artişti şi fani, care crea o oarecare nevoie de informaţie, astăzi, informaţia curgând non-stop, ca «Uite ce fresh beau!»,  «Uite ce cafea», «Bună dimineaţa, ce faceţi?», nevoia de informaţie a mai scăzut. Şi atunci, artiştii fiind foarte la îndemâna publicului, dând foarte multe informaţii desprei ei, sunt foarte accesibili. Uite, sunt aici: «Hello, ce faceţi?» (făcând cu mâna la cameră)”, continuă cântărețul.

Solistul ”Vița de vie” nu ține neapărat să iasă în evidență în această emisiune și nici nu intră într-o competiție cu colegii din juriu, care fiecare mizează pe ceva anume. Cum Tudor Chirilă mizează pe teatralitate şi dramatism, Smiley pe entertainment și  Loredana pe sensibilitate, Adi Despot mizează pe ce are el de oferit, declarând că nu el trebuie să iasă în evidență, ci vocile concurenților.”Eu nu-mi doresc să ies în faţă în această emisiune, pentru că este un show în care patru antrenori caută o voce. Nu orgoliul meu de antrenor trebuie să predomine, ci bunele mele intenţii de a indentifica cea mai bună voce şi a reuşi să o duc până în finală, poate chiar să câştige Vocea României. Este o misiune destul de pretenţioasă pentru că iau lucrurile în serios. Copiii trebuie pregătiţi în două aspecte, unul este cel tehnic, vocal şi al doilea este cel mental, pentru că mindset-ul este extrem de important atunci când urci pe scenă. Menirea mea este în a ajuta fiecare concurent să-şi găsească propria voce. Ştii că se spune că ochii sunt oglinda sufletului, eu cred că şi vocea este oglinda sufletului. În momentul în care te găseşti pe tine şi faci pace cu tine, vocea ta va deveni cartea ta de vizită. Dacă reuşesc să-i fac să se găsească pe ei şi să se exprime natural, sincer, prin vocea lor, cred că am câştigat. Odată ce ei se vor fi descoperit, nu mai este cale de întoarcere, o să rămână sinceri dăruirii pentru muzică toată viaţa.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
BeFunky collage (50) jpg
biris webp
BeFunky collage (49) jpg
banner prigoana bahmu copii png
front 1 jpg
cub anda calin png
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net