Muşchi de cangur, specialitatea cu care sunt trataţi bucătarii de la "Chefi la cuţite"
Surprize culinare de pe întreg mapamondul la "Chefi la cuţite", în ediţia de luni (6 martie). Bucătarii vor gusta în premiră muşchi de cangur. Cel care s-a încumetat să pună această delicatesă în farfurie este fără doar şi poate un concurent curajos, care a vrut să-i surpindă pe cei trei juraţi ai emisiunii de la Antena 1.
Toată lumea într-o singură farfurie! Așa s-ar putea denumi preparatul pe care un concurent alege să îl prezinte celor trei jurați, luni sear,a la „Chefi la cuțite”, în speranța că va merge mai departe în concurs. Mușchi de cangur din Australia, piure de yam din Africa, rubarbă, callaloo, un soi de spanac jamaican, și ackee din Jamaica, acestea sunt ingredientele de bază cu care concurentul va jongla în farfurie.
Cum vor reacționa jurații când vor gusta și ce părere au despre carnea de cangur, pe care nu au mai încercat-o până acum, dar și cum vor vota farfuria cu pricina, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.
Și tot luni chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au parte de încă o premieră: vor mânca lucernă, fără să știe ce este. Și asta pentru că un concurent vrea să le arate că un preparat simplu, din puține ingrediente, deloc scumpe, poate fi gustos. Așa vor ajunge cei trei chefi să guste dintr-o turtă de casă cu lucrenă. Cum li se va părea gustul rămâne însă de văzut.