Smiley se încarcă cu energie pentru noul an
Smiley (32 de ani) a ajuns cu doi concurenţi în marea finală de la Vocea României, iar mulţi îi dădeau şanse mari să fie antrenorul care câştigă sezonul acesta al competiţiei. Astrele nu s-au aliniat însă, şi Chirilă i-a suflat trofeul de sub nas. După concurs, cântăreţul şi-a luat familia şi a plecat în munţi, ca să se încarce cu energie.
Sarmizegetusa Regia, fosta capitală a Regatului Dac, din Munţii Orăştiei, a fost invadată ieri de turişti veniţi să petreacă aici ziua solstiţiului de iarnă şi asta pentru că vizitatorii aşezării antice susţin că locul e un centru energetic important. Surpriză! Printre cei care au urcat la cetatea dacică s-a aflat şi Smiley, potrivit adevarul.ro. Solstiţiul de iarnă, ziua în care soarele este cel mai apropiat de pământ, a fost marcat în acest an în 22 decembrie, ora 6:48, potrivit astronomilor. La această dată, ziua e cea mai scurtă, de 8 ore şi 50 minute, iar noaptea are 15 ore şi 10 minute. În prima vacanţă de după concurs, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, şi-a luat cu el părinţii şi fratele. A postat o fotografie pe reţelele de socializare, în care a scris doar “Familia”, şi-a oprit telefonul mobil şi a uitat de toate. Pentru că ultimii 4 km ai drumului sunt închişi traficului pe durata iernii, iar şoseaua oricum se află în şantier, vizitatorii au fost nevoiţi să urce la Sarmizegetusa pe o rută ocolitoare, prin munţi, doar cu maşini de teren. “A plecat încă din weekend în munţi. Nu ştim unde exact, ştim doar că este în ţară”, ne-au spus surse de la casa lui de producţie HaHaHa Production. După câteva luni epuizante, solistul şi compozitorul e fericit că-şi poate reîncărca bateriile alături de familie, apoi după Anul Nou va pleca în Thailanda, împreună cu prietenii.
Click! spune
Sarmizegetusa Regia a fost centrul economic, religios şi politic al Daciei, înainte de războaiele daco-romane din jurul anului 100. A fost incendiată de legiunile romane, iar templele ei au fost distruse şi abandonate. Cetatea dacică e pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.