Tort de 35 de kilograme la botezul fetiţei lui Pepe EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui carusel
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui carusel

Duminică (30 august) a fost o zi importantă pentru Pepe (36 de ani) şi Raluca Pascu (23 de ani). Artistul şi soţia şi-au botezat fetiţa la Biserica Sfântul Fanurie, din Capitală, iar după creştinare, cei peste 250 de invitaţi s-au distrat la un local de fiţe din nodul Bucureştiului. Micuţa Rosa Alexandra a avut un tort regal, cu trandafiri şi carusel, care a cântărit 35 de kilograme.

Toată lumea bună s-a strâns la creştinarea micuţei Rosa Alexandra, fiica lui Pepe şi a Ralucăi. În curtea lăcaşului au ajuns la ora stabilită familiile acestora, rudele, dar şi mai multe vedete din showbiz, în frunte cu celebrii naşi Andra (29 de ani) şi Cătălin Măruţă (37 de ani).

Tort senzaţional pentru Rosa Alexandra


    Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui caruselFoto: Arhiva personală
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui caruselFoto: Arhiva personală

Slujba de botez a durat aproape două ore, iar părinţii fetiţei în vârstă de patru luni au fost extrem de emoţionaţi, chiar dacă în urmă cu doi ani, au trecut prin aceeaşi experienţă cu primul lor copil, Maria (3 ani). Apoi, din strada Cerceluş, alaiul s-a îndreptat spre zona de nord a capitalei, mai precis la Aristocrat Events Hall, unde Pepe şi Raluca au încins petrecerea alături de cei 250 de invitaţi. Artistul a ţinut să-i surprindă din toate punctele de vedere, aşa că de la aranjamente, până la meniu totul a fost la superlativ, cu atât mai mult ptăjitura festivă.

Tortul a fost în formă de carusel, decorat cu trandafiraşi albi şi roşii, şi căluţi din marţipan, este înalt de 80 de cm, a avut cinci etaje şi a cântărit nici mai mult, nici mai puţin de 35 de kilograme. A conţinut ciocolată belgiană, cruntz şi vişine. “Tema a fost trandafirul, Rosa- numele fetiţei, aşa că s-a regăsit. Petalele, bobocii de trandafiri, căluţii, dantelele din zahăr au fost creionate mai întâi şi apoi realizate de noi în decursul a două săptămâni. Ingredientele au fost alese de Raluca. Cremă fină din ciocolată Callebaut, vişină, blat de ciocolată şi un strat subţire din ciocolată crocantă”, a declarat Paula Lepădatu, de la cofetăria Dulce by Paula. Trandafirii au predominat şi în candy bar. “Ne-am rezervat ultima săptămână pentru realizarea prăjiturilor de pe candy bar care sper că vor fi o surpriză plăcută atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Sunt delicioase şi sunt relaizate din ingredient bio”, ne-a mai spus patroana.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gisele bundchen gravida plaja profimedia jpg
banner Analia selis jpg
maia morgenstern colaj facebook jpg
image jpeg
banner Madalin Ionescu png
banner brazi png
banner aurel pădureanu jpg
Banner georgica Cornu
image
actualitate.net
image
actualitate.net