Cât de bune sunt murăturile pentru sănătate

Ultima actualizare:

    Murăturile pot preveni Alzheimer, Parkinson şi bolile nervoase degenerative.www.clicksanatate.ro
Murăturile pot preveni Alzheimer, Parkinson şi bolile nervoase degenerative.www.clicksanatate.ro

Borcanele cu murături nu ar trebui să ne lipsească din cămară. Și asta nu numai pentru că ține de tradiția noastră culinară ca la fiecare început de toamnă să punem la saramură sau în oțet legume (chiar și fructe – precum pepene), dar și pentru că murăturile ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

Castraveții murați

În primul rând, este bine de știut că, aceste legume (murate) previn cancerul de colon. Totodată, castraveții murați sunt recomandați în dietele de slăbire. Dacă îi vei introduce în alimentație, în scurt timp vei observa că îți trebuie un număr mai mic la haine.

Pe de altă parte, murăturile de acest tip îți întăresc sistemul imunitar și, astfel, răcelile, dar și infecțiile respiratorii, nu se vor apropia de tine. Un alt aspect important este și faptul că vederea poate fi îmbunătățită dacă obișnuiești să mănânci castraveți murați.

Varza murată

Și acestă murătură este bună pentru păstrarea sănătății. Ea conține din plin vitamina C. Te protejează de viroze și infecții respiratorii. În plus, și consumul de varză murată scade riscul îmbolnăvirii de cancer de pancreas. De asemenea, varza murată este un remediu naturist grozav în caz de ulcer.

Conopida murată

Această murătură are proprietăți extraordinare pentru organism. Trebuie specificat faptul că poate preveni Alzheimer, Parkinson și multe alte boli nervoase degenerative.

Află pe clicksanatate.ro ce alte murături sunt benefice pentru sănătate!

Dieta delicioasă de slăbit cu morcovi şi castraveţi muraţi

Știi cum să faci pace în cuplu?

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net