Condimentele care combat riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Anumite condimente ajută în lupta pentru prevenţia cancerului
Anumite condimente ajută în lupta pentru prevenţia cancerului

Nutriționiștii americani susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor anumite condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Aceasta este  concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii renumitului for universitar au constatat că cele şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă.

Cele șase condimente au efecte  antioxidante

Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente, pe care le putem procura de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dave purchase colinde craciun jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Daniel David FOTO Mediafax
Mihaela Bilic, foto arhiva, Shutterstock jpg
nichita stanescu jpg
31c8bb6b aab1 4485 9ff9 69ca9b118b99 jpg
image jpeg
starlink wikipedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net