Cum au reușit cercetătorii să ”desfiarbă” un ou

image
Cercetătorii au reușit să ”desfiarbă” un ou

Până acum, un ou, odată fiert, rămânea fiert. Nu exista posibilitatea să-l aduci la starea inițială. Se pare că știința a rezolvat și acest aspect.

Sună absurd, dar verbul ”a desfierbe” ar trebui să-și găsească locul în dicționare în curând. Și, cu toate că nu pare atât de impresionant la prima vedere, procedeul prin care oul a fost adus la starea inițială poate fi folosită pentru a reduce costul tratamentelor pentru cancer și va ușura procesul de obținere a anumitor alimente.

Înainte de a trece la partea cu ”desfiertul”, să vedem ce se întâmplă mai exact cu ouăle atunci când sunt fierte. Albușul este foarte bogat în proteine, iar atunci când acestea încep să fiarbă, se depliază, apoi se pliază la loc, în structuri mai puternice.

Află cum au reușit oamenii de știință să ”desfiarbă” un ou.

cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
cub gigi becali png
Aur Romania, tenis de masa jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg