Găteşte la aburi să păstrezi vitaminele

Ultima actualizare:

    Găteşte la aburi pentru a păstra vitaminele (foto: shutterstock)
Găteşte la aburi pentru a păstra vitaminele (foto: shutterstock)

Mâncarea pregătită cât mai simplu, acasă, din ingrediente proaspete, are efecte benefice asupra organismului.

Fierberea este printre cele mai indicate moduri de preparare a alimentelor.

Conservă atât vitaminele şi mineralele din legume şi fructe, cât şi nutrienţii şi aromele.

Nu necesită aport de grăsimi. Puteţi utiliza vase suprapuse, perforate sau oala sub presiune.

Unele legume pot fi preparate în coajă (cartoful, vânăta), sporindu-se cantitatea de vitamine şi fitonutrienţi.

Acest mod de preparare se potriveşte bine pentru gătirea peştelui şi crustaceelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidl jpg
profi1 jpeg
cna consiliul national al audiovizualului Foto Facebook jpg
masina electrica
padure tropicala jpg
mar negru jpg
Masline Pixabay jpg
ger naprasnic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net