Libidoului îi merge bine în vacanţă

Ultima actualizare:

Ei, iarna nu-i ca vara... Chiar şi când vine vorba de apetitul sexual. Mai exact, se ştie că vremea caldă ne pune pe jar hormonii. Cât o fi mit, cât o fi realitate - asta o descoperim împreună.

Mercurul în termometre urcă, hainele devin din ce în ce mai subţiri, iar apetitul sexual se pare că nu rămâne nici el „indiferent” la farmecele verii.

Ai avut o perioadă „nefastă” în dormitor în lunile cu vreme rece? Să fie rutina de vină, lipsa timpului, grijile cu întreţinerea...

Ce mai contează! Nu mai cere sfatul prietenilor. „Remediul” pentru creşterea apetitului în pat este la îndemână: chiar razele soarelui. Garantează specialiştii!

Inima cere, creierul dă

Ce se întâmplă? Lumina soarelui creşte cantitatea unui neurotransmiţător, serotonina. Şi printre alte minunate lucruri pe care le face această substanţă, odată eliberată în organism,este tocmai creşterea libidoului.

Mai exact, când creierul nostru produce multă serotonină, ochilor mai că nu le vine să ia în seamă vasele murdare din chiuvetă, covorul care cere aspirare sau... faptul că partenerul a mai căpătat ceva forme de la începutul relaţiei. Şi, pe lângă serotonină, creierul nostru este destul de isteţ să mai crească producţia de alte substanţe care dau senzaţia de bine. Astfel, cocteilul este perfect!

Află mai multe pe clicksanatate.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
preot constantin necula tineri jpg
Sushi FOTO Shutterstock jpg
drum dacia1 jpg
gard pexels jpg
animale de companie freepik jpg
comoara pixabay jpg
autostrada a0 bucuresti jpg
gara oravita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net