Libidoului îi merge bine în vacanţă

Ultima actualizare:

Ei, iarna nu-i ca vara... Chiar şi când vine vorba de apetitul sexual. Mai exact, se ştie că vremea caldă ne pune pe jar hormonii. Cât o fi mit, cât o fi realitate - asta o descoperim împreună.

Mercurul în termometre urcă, hainele devin din ce în ce mai subţiri, iar apetitul sexual se pare că nu rămâne nici el „indiferent” la farmecele verii.

Ai avut o perioadă „nefastă” în dormitor în lunile cu vreme rece? Să fie rutina de vină, lipsa timpului, grijile cu întreţinerea...

Ce mai contează! Nu mai cere sfatul prietenilor. „Remediul” pentru creşterea apetitului în pat este la îndemână: chiar razele soarelui. Garantează specialiştii!

Inima cere, creierul dă

Ce se întâmplă? Lumina soarelui creşte cantitatea unui neurotransmiţător, serotonina. Şi printre alte minunate lucruri pe care le face această substanţă, odată eliberată în organism,este tocmai creşterea libidoului.

Mai exact, când creierul nostru produce multă serotonină, ochilor mai că nu le vine să ia în seamă vasele murdare din chiuvetă, covorul care cere aspirare sau... faptul că partenerul a mai căpătat ceva forme de la începutul relaţiei. Şi, pe lângă serotonină, creierul nostru este destul de isteţ să mai crească producţia de alte substanţe care dau senzaţia de bine. Astfel, cocteilul este perfect!

Află mai multe pe clicksanatate.ro

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net