Măreşte-ţi sânii urmând 3 paşi simpli

Nu esti mulţumită de mărimea bustului tău? Dacă da, atunci trebuie să știi că unele trucuri simple pe care le poți pune ușor în practică te pot ajuta mai mult decât crezi. Îți prezentăm în rândurile de mai jos doar câteva dintre ele!

Sutienul cu burete nu mai este o soluţie, nici operaţiile estetice foarte costisitoare şi care, pe deasupra, îţi pot pune şi sănătatea în pericol. Poți avea sâni mai fermi chiar și cu o măsură mai mare dacă respecți câteva reguli simple. Pentru asta nu este nevoie de nicio operaţie sau de vreo cremă miraculoasă. Secretul constă în consumarea unor alimente, exerciţiile speciale şi masaj care vor stimula creşterea sânilor.

Consumă cât mai mult mărar

Cu siguranţă ai auzit măcar o dată despre proprietăţile miraculoase ale mărarului asupra sănătăţii. După mai multe studii, nutriţioniştii au ajuns la concluzia că o cură cu pulbere sau cu tinctură din seminţe de mărar, urmată timp de 20 de zile, favorizează creşterea sânilor, pe care-i remodelează şi cărora le accentuează fermitatea.

Frunzele de mărar conţin mici cantităţi de estrogen. Hormonul încetineşte procesul de îmbătrânire, face pielea frumoasă, ajută la creşterea naturală şi armonioasă a sânilor, reglează ciclul menstrual şi estompează simptomele menopauzei. Aşadar, primul pas este să te apuci serios de mâncat mărar, de câte ori vei avea ocazia, iar rezulatatele nu vor întârzia să apară.

Află mai multe trucuri pe clicksanatate.ro

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
cub monica anghel png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg