Terapeuții susțin că uleiul de nard are proprietăți miraculoase

Ultima actualizare:

    Uleiul de nard revigorează organismul
Uleiul de nard revigorează organismul

Nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase, care crește la altitudine mare, în Munții Himalaia. Dar planta s-a răspândit în toate colțurile lumii. Chiar din perioada antică, planta de nard era recunoscută în toată lumea ca fiind o plantă de leac care tratează numeroase boli trupești.

Terapeuţii şi vizionarii susțin că nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase. Datorită aromei deosebite pe care o răspândeşte, floarea de nard, apreciată din cele mai vechi timpuri de japonezi, chinezi, indieni şi de egipteni, ca remediu pentru zeci de boli trupeşti, este folosită la prepararea multor sortimente de parfum şi de esenţe naturale. Rădăcina de nard este folosită în prezent la fabricarea uleiului de nard, una dintre cele mai valoroase substanțe folosite în medicina homeopată, în cosmetică și aromoterapie.

Desigur, şi uleiul de nard are proprietăţi miraculoase: este un excelent antiinflamator, bactericid, laxativ, antipiretic şi fungicid. Printre altele, cele mai multe soiuri de Nard tratează erupţiile de psoriazis şi previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Uleiul de nard revigorează organismul

Ungerea tâmplelor cu ulei de nard ţine la distanţă oboseala, insomniile, revigorează tot organismul și împrospătează pielea. În amestec cu uleiul de măsline, leacul preparat din nard este un remediu excelent pentru problemele circulaţiei periferice şi pentru varice.

În acelaşi timp, pe lângă puterea terapeutică, uleiul de nard, obţinut din rădăcina plantei, un simbol al creştinismului, este folosită la prepararea Marelui Mir, nelipsit în Taina Mirungerii în ritualul Sfântului Botez. O sticluţă cu ulei de nard, procurată din lăcaşuri religioase, este un remediu pentru problemele noastre de sănătate, dar și un cadou pentru persoanele dragi din viaţa noastră.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
media 172132059980412700 jpg
Microsoft
image
actualitate.net
image
actualitate.net