Simona Halep a anunțat turneul revenirii în circuit. E chiar înainte de Wimbledon

8 iunie 2021 18:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep ne dă și vești bune: a anunţat unde va reveni pe teren după accidentarea suferită la 12 mai, în timpul turneului de la Roma.

Conform unui anunț făcut ieri, pe Facebook, a treia jucătoare a lumii va juca la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg Open, care va avea loc în perioada 20-26 iunie.”Sunt foarte bucurosă să vă anunţat că voi juca la prima ediţie a Bod Hamburg şi abia aştept să văd fanii în tribune. Ne vedem curând”, a anunţat românca. Accidentată în timpul turneului de la Roma – ruptură musculară la gamba stângă – Simona a făcut recuperarea ca la carte și a revenit la antrenamente de săptămâna trecută. Ea își va face apariția la ultimul turneu de dinaintea Wimbledonului, competiție de Grand Slam la care va intra în cursă ca deținătoare a titlului.

Ea va fi a patra româncă de pe tabloul principal. Înaintea ei s-au mai înscris la acest turneu Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig. Fiind în săptămâna premergătoare Wimbledonului, puține nume importante s-au înscris la Hamburg. Printre acestea sunt Petra Kvitova, Maria Sakkari sau Angelique Kerber.

Mai multe