Dică: ”Alibec va primi o a doua şansă”! Un jucător surpriză a revenit în lot!

21 octombrie 2017 17:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat că Denis Alibec, exclus din lot pentru gesturile nesportive de la meciul cu FC Voluntari, va primi o a doua şansă. De asemenea, atacantul Cătălin Golofca a fost reprimit la echipa mare, după ce fusese trimis la ”satelit”.

”Gândirea patronului e normală. Îşi doreşte, atât timp cât investeşte bani, să şi producă bani. Am avut o discuţie cu patronul despre Alibec şi veţi vedea în zilele următoare. El cu siguranţă că va primi a doua şansă. E un jucător de valoare şi normal că va primi a doua şansă. Golofca e în lot, se antrenează cu echipa şi are şansa să demonstreze că poate avea evoluţii bune ca şi la Botoşani", a declarat Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul a vorbit şi despre transferul atacantului dinamovist Adam Nemec: ”Este un jucător cu mare experienţă, joacă în echipa naţională. La Dinamo a avut evoluţii bune. Întotdeauna jucătorii valoroşi sunt bine veniţi la Steaua.Deocamdată nu vreau să mă gândesc la transferuri, până în ianuarie mai e”.

Mai multe