Ronaldo poate ridica 20 de Dacii Logan

16 iunie 2014 23:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte golurile dezvelindu-şi în faţa camerelor tv trupul de culturist, dar în spatele imaginii sale perfecte stau mii de ore de muncă în sala de forţă.

Lusitanul de 29 de ani e recunoscut ca un fanatic al fitness-ului şi pentru acest Mondial s-a pregătit mai mult ca oricând.

A îmbinat calităţile native, fiind capabil să sară mai mult decât un baschetbalist obişnuit din NBA, cu un program complex, ce-i urmăreşte inclusiv dieta şi odihna, pentru a ajunge să fie cel mai bun din lume.

Cum arată pregătirea sa? E capabil să facă zilnic 3.000 de abdomene, de multe ori în timp ce priveşte diverse programe la televizor, iar după o sesiune de lucru cu greutăţi ajunge să ridice în total echivalentul a 20 de Dacii Logan, adică peste 20 de tone. Totul e suplimentat de o hrană foarte bogată în proteine şi carbohidraţi, plus opt ore de somn pe noapte. Rezultatele, printre altele, sunt coapsele cu o circumferinţă de 62 de centimetri, ce-i conferă viteză şi forţă, şi un corp cu o musculatură definită, el având un nivel de grăsimi mai scăzut decât al unui supermodel.

Mai multe