Săndoi se bate cu echipa sa de suflet

17 septembrie 2016 20:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Emil Săndoi a plecat la începutul anului de la trupa din Bănie şi din vară e antrenorul celor de la Concordia Chiajna. Acum, după zece jocuri pe noua bancă tehnică va întâlni formaţia unde a stat un an şi patru luni.

Din 2011, Săndoi a fost selecţioner. S-a ocupat de destinele naţionalei de tineret, iar din 2014 s-a întors la o echipă de club. A semnat cu CS U Craiova, nou apărută în Bănie, şi alături de Sorin Cârţu a înregistrat rezultate excelente.

Totuşi, în ianuarie 2016 i-a părăsit pe olteni, având şi nişte discuţii contradictorii cu şefii în privinţa unor restanţe salariale. Şi-a găsit un nou angajament în vară şi a devenit antrenorul Chiajnei. Aici nu a venit singur, ci cu Silviu Lung, fost antrenor cu portarii la CS U Craiova.

Săndoi a pregătit deja zece jocuri ale „vulturilor”, în toate competiţiile, dar acum e o partidă specială. Se întoarce pe stadionul unde odată era aclamat, însă acum trupa e condusă de Mulţescu. Fostul fundaş, acum în vârstă de 51 de ani, e născut în Craiova, s-a format, a jucat şi a antrenat la Universitatea, echipa dezafiliată de Comitetul Executiv al FRF în 2011. 

Mai multe