Ţălnar, debut cu dreptul la Chiajna! E în sferturile Cupei Ligii!

9 septembrie 2015 18:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Concordia Chiajna s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, după ce a învins cu 3-0 pe FC Botoşani.

Cornel Ţălnar a stat în premieră pe banca tehnică a celor de la Chiajna, iar elevii săi l-au "răsplătit". Au marcat trei goluri şi s-au calificat în sferturile Cupei Ligii:

1-0: Marian Cristescu a marcat în secunda 16 cu o lovitură de cap la colţul lung, după o centrare de la Bărboianu

2-0: Răducanu a majorat scorul, după o pasă de la lazăr

3-0: Purece a stabilit scorul final cu un şut la colţul lung

Din minutul 60, FC Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Raul Costin a fost eliminat pentru un fault asupra lui Lazăr din poziţie de ultim apărător.

Concordia Chiajna: Matache - Bărboianu, Sîrghi, Mamele, Bucurică - Giurgiu - Serediuc (Grădinaru '80), Cristescu (Pană '46), Purece, Lazăr - Pena (Răducanu '67). Antrenor: Cornel Ţălnar

FC Botoşani: Pleşca - Patache, Miron (R. Costin '52), Plămadă, Popovici - Bordeianu, Vaşvari - Ivanovici, Cabrera, Neziri (Roşu '46) - Hadnagy (Dimitrov '85). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaş galben: Giurgiu '33

Cartonaş roşu: Costin '60

Arbitri: Horia Mladinovici (centru) - Dragoş Iliescu, Imre-Laszlo Bucsi (asistenţi) - Andrei Sorin Antonie (rezervă)

Observatori: Alexandru Deaconu, Paul Cazan

La începutul reprizei secunde, jucătorul echipei FC Botoşani, George Miron, s-a accidentat după ce a fost lovit în spate de portarul Răzvan Pleşca. Lui Miron i s-a aplicat un guler cervical şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Meciul a fost întrerupt aproximativ şapte minute, iar în momentul în care ambulanţa a ieşit de pe teren, spectatorii au aplaudat.

Mai multe