Între aceste poze sunt 41 de ani. Olivia Newton-John şi John Travolta, din nou în pielea personajelor din «Grease»

18 decembrie 2019 19:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şi-au îmbrăcat din nou costumele de acum 41 de ani! Olivia Newton-John şi John Travolta au susţinut recent un concert în Florida intrând din nou în pielea personajelor Danny Zuko şi Sandy Olsson.

Olivia Newton-John (71 de ani) şi John Travolta (65 de ani) s-au reunit pentru prima oară de când au apărut în celebrul film muzical “Grease” în  1978. Deşi au trecut peste patru decenii, costumele încă le vin bine amândurora. Lui Travolta i-a căzut părul, însă şi-a pus o perucă datorită căreia semăna cu Danny Zuko. În rest arată bine. Starul cu o avere de 170 de milioane $ şi-a făcut operaţii estetice, ca să-şi şteargă ridurile. Iar corpul şi-l menţine cu exerciţii de gimnastică la sală.

Olivia a arătat la fel de simpatică în costumaţia lui Sandy, ca pe vremea când a jucat în “Grease”. Asta deşi se luptă a treia oară cu cancerul. De peste un sfert de veac duce bătălia cu teribila maladie. În 1992, artista a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie. În cele din urmă a învins cancerul. Însă bucuria nu a durat mult! În 2013, cancerul de sân a recidivat.  L-a învins şi de această dată, deşi boala apucase să se extindă spre umăr. Artista cu averea de 40 de milioane $ nu mai credea că necruţătoarea boală o va lovi din nou. Însă nenorocirea nu a ocolit-o. Olivia a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară anul trecut. De astă dată boala i-a afectat grav coloana vertebrală.

Comedia muzicală “Grease” a fost lansată la 16 iunie 1978. Filmul a avut un buget de 6 milioane $ şi a adus câştiguri de 395 de milioane $.  Muzicalul s-a bucurat de un succes imens. John Travolta e însurat cu Kelly Preston şi are doi copii, Ella (19 ani) şi Benjamin (9 ani). Olivia Newton-John e măritată cu John Easterling şi are o fiică, Chloe (33 de ani).

Mai multe