Frații Păduraru revin pe platoul de filmare! Cum îmbină pasiunea pentru film cu afacerile

9 iulie 2020 8:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ambii sunt șarmanți și actori de profesie. Adrian Păduraru ( 60 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare, după rolul interpretat în filmul de succes ”Declarație de dragoste”, iar Cătălin Păduraru (52 de ani) a bifat și el un rol în pelicula ”Liceeni”.

Dacă fratele mai mare nu a putut renunța la teatru și la film, iată că mezinul familiei a dat lumina reflectoarelor pe afecerile cu vin.

După câteva roluri mai mici, obținute în diverse producții, a decis să se reprofileze: ”Am abandonat actoria, deși în inimă mi-a rămas, iar de 25 de ani sunt degustător de vinuri. Este o meserie mai sigură decât lumea artistică, îți poate asigura permanent o pâine. Paradoxal, nici eu, nici Adrian, nu am reușit să ne îmbătăm vreodată, iar el chiar nu prea bea”, ne-a declarat Cătălin.

Ei s-au pozat împreună pe Domeniile Panciu și au menționat, pe conturile sociale, că filmează pentru o emisiune de profil, fără a dezvălui însă postul tv unde va fi difuzată. Cei doi au mai fost protagoniștii producției  tv ”Frați de viță”, la TVR 2, în 2011. 

Citește și:

Fratele timid al lui Adrian Păduraru: “Am lăsat actoria pentru vinuri”

Mai ieri zăpăcea puştoaicele, acum se pregăteşte să devină socru mic

Mai multe