Aşa a slăbit Diana Munteanu 20 kg!

4 septembrie 2009
article img
Aşa a slăbit Diana Munteanu 20 kg!

Şi-a satisfăcut toate poftele în timpul sarcinii însă, după ce a născut, Diana Munteanu a început să taie serios din porţii şi să elimine “bombele” calorice. Cu un regim sănătos, bazat pe salate şi peşte la grătar, blonda s-a debarasat de peste 20 de kilograme.

Diana Munteanu Niculescu îngroaşă rândurile mămicilor norocoase, care au reuşit să scape de surplusul de greutate acumulat în timpul sarcinii mai repede decât s-ar fi aşteptat.

Prezentatoarea emisiunii „Conferinţa de presă” (Antena 2)a devenit mămică la sfârşitul lunii iunie şi, cu multă voinţă, a reuşit să revină la formele iniţiale, în timp record: „Mă abţin de la multe alimente. Totuşi, pentru că alăptez, nu pot să mă înfometez. Am mâncat salate, pui şi peşte la grătar. Corpul meu a şi reţinut multă apă în timpul sarcinii, astfel că nu mi-a fost foarte greu să slăbesc. Într-o lună şi jumătate, am ajuns la aceeaşi greutate ca înainte să rămân însărcinată”, a declarat Diana, pentru Click!

Soţia lui Claudiu Niculescu a născut prin cezariană, astfel că vedeta s-a ferit să depună efort fizic, în perioada postnatală. Cu toate acestea, singurul „sport” pe care Diana l-a practicat a fost căratul căruciorului, pe scările vilei lor din Pipera.

Face botezul fiului duminică!

Diana este secretoasă în ceea ce priveşte detaliile despre botezul fiului lor, David Ioan Cristian.

Apropiaţii ei susţin că slujba de creştinare a micuţului va avea loc duminică, naşii de botez fiind Mihaela şi Cristi Borcea. De altfel, ei sunt şi naşii de cununie ai cuplului Diana Munteanu – Claudiu Niculescu.

Mai citeste:

Andreea Bănică a scăpat de 16 kg cu mâncare fibrio