9 alimente care «topesc» grăsimea
Până se mai încălzeşte vremea, ai timp berechet ca să scapi de kilogramele nedorite. Pe lângă sport şi hidratare, o serie întreagă de alimente te poate ajuta să slăbeşti. Iată câteva dintre ele!
Dintre toate condimentele și sosurile pentru mâncăruri, muștarul iute este cel mai indicat pentru slăbit.
Stimulează metabolismul și arderile rapide ale grăsimilor, graţie proprietăților lui termogene.
O lingură de muștar, lângă care poți adăuga câteva felii de cartofi copţi, conține până la 10 calorii. Ce zici? N-ai vrea să-ncerci?
Deși sunt bogate din punct de vedere caloric, nucile conțin o diversitate de proteine, fibre și grăsimi „bune” care dau senzația de sațietate mai multă vreme.
Conform unui studiu realizat de cercetătorii americani, persoanele care consumă nuci de două ori pe săptămână iau mai puțin în greutate decât celelalte.
Limonada neîndulcită curăţă organismul prin conţinutul mare de vitamina C, un puternic antioxidant.
Un pahar de apă plată, uşor încălzită, cu zeamă de lămâie, băut dimineaţa pe stomacul gol, ajută la eliminarea toxinelor şi la reglarea digestiei.
Limonada fără zahăr este o alternativă sănătoasă pentru băuturile carbogazoase.