Le-a murit mama, acum tremură pentru avere

Ultima actualizare:
Giovani şi Victor  au limuzine  luxoase şi vile  impresionante
Giovani şi Victor au limuzine luxoase şi vile impresionante

Necazurile se ţin lanţ în familia Becali. Averea membrilor a fost luată la puricat de autorităţi, Gigi Becali a fost arestat pentru matrapazlâcurile sale cu terenuri, iar, mai nou, au parte şi de o înmormântare: mama fraţilor Ioan şi Victor s-a înecat în piscină.

O veste cumplită a lovit joi seara clanul Becali. Mama lui Ioan şi Victor, şi mătuşa lui Gigi Becali, Everdichia, a murit joi după ce i s-a făcut rău şi a alunecat în piscina familiei. A fost găsită după o oră, când a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 83 de ani, avea probleme cu tensiunea, motiv pentru care a făcut un stop cardiac, apoi a căzut în apă şi s-a înecat.

simeon stalpnicul png

Trupul bătrânei a fost ridicat ieri de la IML şi va fi înmormântat astăzi. Sute de persoane, rude, dar şi necunoscuţi, au anunţat deja că o vor conduce pe Everdichia pe ultimul drum spre cimitirul Pipera, din Capitală. „Am venit tocmai din Ozana - Titan ca să aprind o lumânare pentru această femeie. Nu am cunoscut-o personal, dar ştiu că era nelipsită duminica de la biserică. O femeie credincioasă, care şi-a ţinut familia unită", a mărturisit Polina Gheorghiu, o bucureşteancă în vârstă de 75 de ani care a ţinut să aducă ieri un omagiu la locuinţa familiei Becali din Pipera.

La funeraliile de astăzi ar fi vrut să ajungă şi Gigi Becali, dar cererea lui a fost respinsă de conducerea penitenciarului. Puţină lume ştie că Everdichia este mătuşă bună pentru Gigi Becali, fiind nu numai căsătorită cu unchiul lui, dar şi sora mamei latifundiarului din Pipera. Necazurile clanului din Pipera de-abia de acum încep. Asta pentru că Everdichia figura ca unic proprietar asupra averii celor doi fii ai săi.

Toate bunurile şi afacerile au fost trecute pe numele ei, înainte ca autorităţile să pună sechestru pe averea fraţilor Ioan şi Victor în "Dosarul Transferurilor". Ioan şi Victor au apelat la acest tertip pentru a nu rămâne fără avere, în cazul în care DNA îi găsea vinovaţi. Acum, cel mai probabil agoniseala va trece pe numele unei alte rude apropiate.

Fraţii Becali «valorează» 50 milioane €

Potrivit Forbes, Ioan şi Victor Becali au bunuri în valoare de 50 de milioane de euro, proveniţi din afaceri imobiliare şi din impresariat. Produc peste 1 milion de euro din chirii, cei mai mulţi bani venind de la British School, care are sediul în Pipera, într-unul dintre palatele celor doi. Instituţia le plăteşte peste 100.000 de euro lunar. Alte mii de euro vin din închirierea casei părinteşti, acolo unde stau o serie de diplomaţi, fraţii mutându-se de câţiva ani într-o vilă situată lângă cea a vărului, Gigi Becali.

Giovani şi Victor au limuzine luxoase şi vile impresionante

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Potrivit Forbes 500 Miliardari, Ioan şi Victor Becali sunt acţionari la companii precum Becali Management Consulting sau Invall Energie Verde. Au mai multe maşini de lux, printre care şi două Range Rover, dar şi un apartament în Floreasca, acolo unde e sediul firmei lor de impresariat.

Familia de machedoni a venit în ţară în 1928


    Giovani şi Victor  au limuzine  luxoase şi vile  impresionante
Giovani şi Victor au limuzine luxoase şi vile impresionante

Povestea familiei Becali a început în satul albanez Pleasa, în apropierea graniţei de azi cu Grecia. Localitatea era locuită, acum un secol, de circa 300 de familii de aromâni. Principalele ocupaţii ale locuitorilor erau oieritul şi transportul de mărfuri cu caravanele trase de cai şi catâri. În 1928, bunicul lui Gigi şi al impresarilor Ioan şi Victor Becali, Gheorghe, a decis să se stabilească pe meleaguri româneşti, însă abia în 1959 membrii familiei ajung în Pipera, lângă Bucureşti.

Mai citeşte:

TRAGEDIE Mama fraţilor Becali, găsită moartă în piscinăFOTO Clanul Becali - de unde se trage familia şi ce loc ocupa mama fraţilor Ioan şi Victor în cadrul acesteia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net