«Poliţiştii m-au bătut cu bastoanele şi picioarele»

Ultima actualizare:

Povestea a început zilele trecute, atunci când bărbatul s-a dus la magazinul din sat să îşi cumpere o bere. A scos din buzunar 50 de lei şi, în momentul în care i-a cerut vânzătoarei să îi dea restul, acesta susţine că gestionara l-a tot amânat, motiv pentru care el s-a enervat. Acesta a recunoscut că a ridicat tonul şi că atunci femeia a sunat la Poliţie. Nu a durat mult şi oamenii legii şi-au făcut apariţia.

L-au urcat pe bărbat în maşină şi l-au dus la sediul Poliţiei, unde, susţine acesta, a început calvarul. „Nici nu au apucat să deschidă uşa că au început să mă lovească cu picioarele şi cu bastoanele. Erau trei poliţişti şi toţi m-au lovit. Mi-au mai dat şi 10 milioane de lei vechi amendă", se plânge Vasile Ninu. Vecinii au chemat salvarea şi a fost transportat la spital.

„Starea pacientului nu e chiar atât de gravă. El a ajuns la spital cu câteva contuzii. A fost oprit pentru investigaţii şi i s-au făcut explorări pe toate liniile, şi imagistice, şi de laborator, care nu au arătat existenţa unor leziuni organice", a declarat doctorul Mircea Zavate, şeful secţiei ATI. Vasile Ninu este hotărât să nu lase lucrurile aşa şi să facă o plângere împotriva poliţiştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net