Declarația ISU despre bărbatul care vrea să se arunce de pe Intercontinental

Ultima actualizare:

    O echipă de negociatori încearcă să-l convingă pe bărbat să nu se sinucidăFoto Eduard Enea
O echipă de negociatori încearcă să-l convingă pe bărbat să nu se sinucidăFoto Eduard Enea

Un reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență - ISU București-Ilfov - a oferit o declarație de presă în care a vorbit despre starea în care se află bărbatul care vineri dimineață (17 iunie) a început să amenințe că se aruncă de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din Capitală.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, se află la etajul 16, la o înălțime de aproximativ 60 de metri. Dumnealui protestează și reclamă probleme de natură financiară. Acționează în acest sens o echipă de negociatori care a stabilit contactul cu acesta, încercând să-l convingă să renunțe. Totodată, în strânsă colaborare cu echipa de negociatori acționează două autoscări, un echipaj de salvatori  și o ambulanță de la SABIF, în eventualitatea în care este nevoie de intervenția acestora. În prezent, echipa de negociatori de la poliție face toate eforturile necesare pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la această formă de protest”, a declarat locotenentul Marin Adrian, de la ISU București-Ilfov.

„Perna pneumatică nu poate fi amplasată pentru că este o înălțime foarte mare”

Același purtător de cuvânt a explicat și din ce motiv echipa de negociatori nu poate intra în apartamentul în care se află bărbatul: „Din informațiile mele, camera este încuiată și există riscul ca, dacă intrăm în interior, pe afară, de la etajele superioare, să aibă o reacție care să ducă la un eveniment negativ”.

„Evenimentul a fost semnalat în dispeceratul ISU București-Ilfov în jurul orei 09.10 și tot atunci s-au deplasat toate forțele de intervenție la față locului. Sunt aproximativ trei ore din acel moment. Perna pneumatică nu poate fi amplasată în primul rând pentru că este o înălțime foarte mare; ea prezintă siguranță până la o înălțime de aproximativ 25 de metri și în cazul de față sunt 60 de metri. Totodată caracteristicile terenului din apropierea hotelului nu permit amplasarea pernei. Nu se află în afara balconului, ci în interiorul balconului, și echipa de negociatori își ia toate măsurile de precauție pentru a-l ține în siguranță în spațiul respectiv”, a mai adăugat locotenentul ISU Marin Adrian.

A renunțat după mai bine de 5 ore

UPDATE: 14.00 - Bărbatul care amenința că se aruncă de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a coborât și a fost preluat în custodia Poliţiei Capitalei. Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, a precizat că echipa de negociatori de la Poliţia Capitalei a reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la protest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net