Primăria a decis. Cum vor fi securizate malurile Dâmboviței

Ultima actualizare:

    Gardurile de pe malurile Dâmboviței, furate de-a lungul vremii, vor fi înlocuite cu parapeți din beton
Gardurile de pe malurile Dâmboviței, furate de-a lungul vremii, vor fi înlocuite cu parapeți din beton

Primăria Municipiului București a anunțat primele măsuri care vor fi luate pentru evitarea accidentelor rutiere pe Splaiul Unirii. La două zile de la ultimul eveniment tragic, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite, Municipalitatea alocă de urgență 3,75 milioane de lei pentru amplasarea unor parapeți de protecție.

Primarul General, Răzvan Sava, a solicitat luni conducerii Administraţiei Străzilor să ia măsuri de urgenţă pentru securizarea malurilor Dâmboviţei. Comisia Tehnică de Circulaţie, întrunită azi, a avizat montarea unor limitatoare de viteză din 800 m în 800 m şi a unor echipamente de semnalizare rutieră de atenţionare pe porţiunea de drum cuprinsă între Pod Vitan şi limita administrativă a Municipiului Bucureşti, pe sensul spre Glina. Pe celălalt sens de circulaţie, dinspre Glina spre Pod Vitan, se vor monta acelaşi tip de limitatoare şi indicatoare rutiere de limitare a vitezei, la care se adaugă, în curbă, panouri „Curbă deosebit de periculoasă”.

Administraţia Străzilor va amplasa în aceeaşi zonă şi parapeţi de protecţie din beton, în regim de urgență, pe o porțiune de 6.800 de metri liniari pe sensul de intrare în Capitală și pe o porțiune de 1.600 de metri liniari pe sensul de ieșire. Pentru realizarea acestei investiții, Municipalitatea a prevăzut suma de 3.750.000 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net